Онлайн филми

Стая

Стая

Room    22 Януари 2016

R 118 мин

Драма |  Трилър

8.3
IMDB: 8.3/10 98,027 votes

, , ,

Спечелил 1 Оскар. Още 79 победи и 124 номинации.

Ирландия, Канада

924

Докладвай

Our Reader Score
0 / 5 - 0 гласували

Създаден по едноименния роман на Ема Донахю, „Стая” е вълнуваща и емоционална история, възхваляваща издръжливостта и силата на човешкия дух, разказваща за 5-годишния Джак (Джейкъб Тремблей) и неговата майка (Брий Ларсън), които в продължение на няколко години са държани в плен в стая с размери 3 х 3 метра. За Джак Стаята е целият свят… там, където е роден, където той и неговата Мам се хранят, спят, играят и учат. Но докато за Джак това е дом, за Мам е затвор. Чрез силната любов към сина си, Мам е успяла да му създаде детство в тяхното малко пространство. Но докато любопитството на Джак расте заедно с отчаянието на Мам, тя осъзнава, че Стаята не може да ги задържи вечно.

Носител на Наградата на публиката от фестивалите в Торонто и Варшава, „СТАЯ” има в актива си повече от 50 награди и почти 100 номинации – и това се случва САМО в рамките на трите последни месеца на 2015 година!


Upload on Youtube
Стая
Стая
Стая
Стая
Стая
Стая
Стая
Стая
Стая
Стая
No links available
No downloads available

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 + 16 =

Подобни филми

Здравейте потребители,

Писнало Ви е от изкачащи реклами в сайта? Можете много лесно да ги спрете в сайта на Гледай Онлайн, които се появяват на всяка страница с изключение на рекламите от плеъра. Спирането става, след като изпратите СМС от 2.40 лв. с ДДС и въведете кода, след което ще бъдат спрени завинаги за вашият IP-адрес.

Спиране на рекламите